THE ULTRA PERFORMANCE SYSTEM - VERLAAG UW ENERGIEKOSTEN TOT WEL 70%!

NU !

TECHNO BLUE - AXALTA'S WERELDWIJDE AUTOMOTIVE COLOR OF THE YEAR 2023 R

Voor de 9e editie van de exclusieve "Global Automotive Color of the Year" kiest Axalta voor Techno Blue: een ultramodern blauw met verkleuringseffecten. Deze kleur past perfect bij de huidige trend van overgang van de fysieke naar de digitale wereld. Techno Blue is ontworpen om opwinding te creëren op alle soorten voertuigen wereldwijd dankzij zijn kleurenspel.

DRIVUS - ZAKELIJKE DIENSTEN VOOR SCHADEHERSTELBEDRIJVEN

Drivus geeft schadeherstelbedrijven de tools die ze nodig hebben om hum bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Het is een pakket van innovatieve diensten, programma's en op maat gemaakt deskundig advies gericht op de specifieke uitdagingen waar de schadeherstellers mee te maken hebben. Het resultaat? 

  • Verbeterde bedrijfsproductiviteit.
  • Betere prestaties.
  • En een betere winstgevendheid.

NIEUWS


May 11, 2023 03:53

Axalta lanceert Axalta Irus Mix

Axalta heeft vandaag de Axalta Irus Mix gelanceerd, de snelste volledig geautomatiseerde en handsfree mengmachine voor de autoschadeherstelmarkt. Axalta Irus Mix levert zeer nauwkeurige kleuren en gebruikt de innovatieve verpakkingen van Axalta. Dit resulteert in het maximaliseren van de winstgevendheid en minimaliseert de impact op het milieu. Schadeherstelklanten kunnen zo hun zakelijke doelstellingen behalen en zelfs voorbijstreven.

Apr 11, 2023 09:44

Axalta verlengt zilveren sponsorschap van het Innoptus Solar Team

Axalta (NYSE: AXTA), een toonaangevende wereldwijde leverancier van vloeibare en poedercoatings, heeft opnieuw getekend als sponsor van het Innoptus Solar Team, de derde keer als zilveren sponsor. Het is het achtste achtereenvolgende jaar dat Axalta samenwerkt met het team, bestaande uit ingenieursstudenten van de Katholieke Universiteit Leuven, die een auto op zonne-energie ontwerpen en bouwen.

MEER INFORMATIE