THE ULTRA PERFORMANCE SYSTEM - VERLAAG UW ENERGIEKOSTEN TOT WEL 70%!

NU !

TECHNO BLUE - AXALTA'S WERELDWIJDE AUTOMOTIVE COLOR OF THE YEAR 2023 R

Voor de 9e editie van de exclusieve "Global Automotive Color of the Year" kiest Axalta voor Techno Blue: een ultramodern blauw met verkleuringseffecten. Deze kleur past perfect bij de huidige trend van overgang van de fysieke naar de digitale wereld. Techno Blue is ontworpen om opwinding te creëren op alle soorten voertuigen wereldwijd dankzij zijn kleurenspel.

DIGITAL COLOUR MANAGEMENT & COLOUR TOOLS

DIGITAL COLOUR MANAGEMENT

De toekomst is digitaal en Cromax heeft de nieuwste state-of-the-art oplossingen om u de hoogste precisie en het meest efficiënte proces voor kleurmanagement in het carrosseriebedrijf te bieden.

MEER WETEN?

DRIVUS - ZAKELIJKE DIENSTEN VOOR SCHADEHERSTELBEDRIJVEN

Drivus geeft schadeherstelbedrijven de tools die ze nodig hebben om hum bedrijfsactiviteiten te verbeteren. Het is een pakket van innovatieve diensten, programma's en op maat gemaakt deskundig advies gericht op de specifieke uitdagingen waar de schadeherstellers mee te maken hebben. Het resultaat? 

  • Verbeterde bedrijfsproductiviteit.
  • Betere prestaties.
  • En een betere winstgevendheid.

NIEUWS


Mar 13, 2023 07:22

Cromax werpt licht op matte aflakken met de introductie van een nieuw Chroma Matt Clear System

Cromax® introduceert Chroma® Matt System Clear, bestaande uit twee nieuwe matte vernissen: CC6020 Chroma Matt System Clear en CC6010 Chroma Semi Matt System Clear. Deze onderling mengbare vernissen zorgen voor de allerbeste oplossingen waarbij carrossiers zes matte glansniveaus kunnen herstellen die perfect aansluiten bij het brede scala aan OEM (Original Equipment Manufacturer)-lakken, van mat (5GU) tot halfmat (65GU).

MEER INFORMATIE